By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Mar-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Sayonara Kindai.. the graduation day ...

Bdak yg grad sumer duk bawah..
..look how many of them..
..posing ngn Ise & Firin..
..selepas majlis, amik gambar atas pentas..
..keadaan pentas sebelum kami pi posing..
..selepas majlis, keadaan kat luar meriah sakan..
..the background is bangunan baru Kindai..
Student Card kena serah utk tukar ganti ngan sijil graduasi..
..student Jepun lain menanti nama masing2 dipanggil..
On the 19th, ader graduation day or "sotsugyou shiki" ... Japanese style nyer graduasi, tak mcm stail US, or UK or even Msia yg memerlukan para graduan naik pentas sorang demi sorang.. Stail Jepun nih, hanya best students jer yg naik pentas, yang lain plak hanya tercongok kat kerusi masing masing sehingga habis majlis.. About the majlis, aku pi ngan my family ( my uncle, mom, sis and bro came to Japan) and also ngan Firin & Ise... Juan tak join, ntah mengapa... Sebab masuk lambat dewan, kena naik kat tingkat atas yg sepatutnya untuk ibu bapa sahaja.. Emm sedey gakss cuz cepat nyer 3 tahun berlalu.. By the way, selepas majlis tamat, kami pi amik sijil graduasi kat bilik kuliah, ikut department masing-masing.. Itu lah dia serba sedikit pasal Majlis Graduasi kat negara Matahari Terbit nih.. hehhe







Quote:


SPECIAL SONG: Dedicated to this occasion*
*updated 18th May 2005

MY GRADUATION by Speed

Anata to deaete yokatta
Meeting you made me feel lucky
Ima hitori, hitomi wo tojiru
Now I am alone, leaving my school days
Kokoro no arubamu wo mekureba
If I open up this album of my heart
Kirameku omoide tachi yo
Those memories will again glitter
Tsuzuiteku toki ha itsumo tomarazu ni
Time wont stop ticking
Kawatteku hito mo machi mo ai mo minna
People changed, town changed, loves changed, everyone changed




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net