By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Feb-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Perginyer seorang kohai yg taat...

Malam last bersama Fly kat Nippon (Nanko area, Osaka)...
..Fly bersama batu....
..the next day, antar Fly to Kansai Airport..
..aku buat silap mata tatkala Fly sibuk angkat barang...
..senior yg baik slalu bersama junior yg memerlukan..
..Ibnu & wife (Kak Intan) dan Ise turut serta sbg senior yg baik
..last shot with Fly-kun kat Nippon (Kansai Airport)....
..udahlah Ibnu, lepaskan FLy pergi, sudah takdirnyer begitu.....
...selamat tinggal Fly-kun...
..kem salam kt Abang Rat kalu juper yer ...
..idup reformasi !! Cewaahh.. mcm penah lihat gaya nih..emm....
Ari nih, 19th Feb isnt it? EMm... semalam kami mengeluarkan diri ke Nanko dengan penuh kekecewaan...sebab pi buang masa, pastuh tengok keter kaler merah duk main pusing2 jer .. cehh....buat aku ngantuk jer, jd lembab nak pi sekolah ari nih hehee...
By the way, Fly, kohai (junior kitaorang, 2nd batch JAD) dah balik cuti ari nih, for 2 months kot..balik Msia.. emm so aku, Ise, Ibnu & wife, naik keter aku, pi antar dia kat Kankuu (Kansai Kuukou @ Kansai Airport, Osaka) all the way from our hometown Higashi Osaka.. emmm.. tarak ler jauh , dekat jer about an hour journey cuma we rarely made it there cuz bukannyer naik plane ari ari and memang sebenarnye tak pnah buat antar owang sampai Kansai Airport teruss.. So, nak dijadikan alkisah, Fly nih dah 2 tahun ngn kitaorang, so aku biasa jer, tp Ise kata, dia rasa sunyi sebab Fly balik.. hahhaha....nande ya nen? Sebab Fly nih taat kot .... However , it was the last time we see Fly in Nippon sebelum our flight home this 22nd March... entah biler bley juper laie kat Nippon, emm kat Msia for sure bley juper laie kot.. Juper tak juper, itu sebenarnye inisiatif individu, kalu dah tarak inisiatif, duk sebelah rumah pun tak kan berjumpa (except terserempak aa cuz as for me, berjumpa is something like getting together not just seeing ppl the way we see strangers on the street..).. Okeh, wish all my "kohai"s , Fly, Neko, Trasher... good luck, and enjoy aa cuti cuti Mareishia !!! To Neko & Trasher, sorry sebab tak dapat antar korang direct to Kansai Airport like I sent Fly, sebab masa tuh aku busy ngn "sotsugyo ronbun" (final year thesis)...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net