By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Feb-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Selamat Tinggal Kohai Ku... hehehehe...

Neko-chan ngan Fly-kun
Fly dan mentor.. hehhe
without glasses (or with contact lenses),I will look like this..
..from left : Chak(kohai Ritsumeikan), Juan, Neko, Fly..
..jari terlekat dlm bola, takleh kuar !! hahahah...
Supper (the day before)... masa Ise tarak aku pelahap ngn Neko..
EMmm... nih gambar masa main bowling itu ari , Friday the 13th 2004 night.. hhehhe..sounds unlucky huh ?? Yeah "unlucky" indeed... Dalam sibuk-sibuk, rasa nak gak luangkan masa keemasan yg "terakhir" ngn kohai kohai (yg nak balik Msia for the spring holiday, dan takkan jumpa dah ngn kami yg nak balik Msia for good nih..).. Actually aku agak tensen sket sebab sumer plan yg aku buat utk purpose nih failed, plan nak pi Toba the previous day failed sebab sumer buat hal memasing, and plan nak pi main tembak2 pakai BB Gun kat Suminoe (game dia mcm Laser Quest yg kat the Mines, tp pakai weapons yg amat mirip ngn real guns, AK47, M4A1 etc cuma tembak peluru plastik jer... sounds great? Yeah.. ) ==> pun failed sebab masa kitaorang sampai, game centre tuh dah nak tutup... Unlucky aaa tuh... Sedey gakss however tukar plan last minute, pi main bowling plak (walaupun aku tak baper suka main cuz dah slalu sangat aa).. So, malam tuh enjoy aa sesikit dan keesokannyer, Trasher, Neko, ngn Chak (kohai Ritsumeikan) pun balik Msia dan mungkin takkan juper laie dah ngn kitaorang (aku, firin, juan, ise)... Dan FLY plak akan menyusul pada 19th March plak.... tinggal Dewa jer sampai kitaorang balik.. Sekian, timo kasey...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net