By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Dec-2003 00:00 Email | Share | Bookmark
Snowboard !! Yeah, pasnih mana leh pi snowboard daa kat Msia !

Ngan keter sblm bertolak ke Biwako Valley (dr umah bdak Rits)
First Snow For This Season.. atas bukit jer dulu..
Sebelah keter aku tuh keter Juan..
It's snowboarding season , dude !
Bersedia utk menyakitkan urat sarap....
Jepun pun bukan main tak sabar nak "lenjan" snow.. hishh..
Emm.. pakai mcm nih pun sejuk laie wooo...
Bdak Kindai yg "memergikan" diri ke Biwako Valley
Emm... First snow for this season telah mengakibatkan "terbuka" nyer snowboard & ski ground kat Biwako Valley (not far from Osaka, dlm Shiga-ken)... hehhe.. since baru jer snow tuh nak build up so tempat yang boley main hanya ler terhad.. However, atas godaan bebudak yg tak tahan napsu nak pi main snowboard, maka aku pun mengikut laa ke tempat tuh.. cehh.. keter aku buat angkut snowboard jer ka? Nasib baik kali nih aku tak amik extra charges lain kali aku buat bisnes aa.. hhehe... however, trip kali nih aku tak main, sebab batuk sket, cuma pergi sebab nak tengok snow puas puas cuz pasnih entah bila laie dapat tengok snow.. emmm... takper,on 26th Dec nih, baru pi main plak bebetul ... kat Nagano !!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net