By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Mar-2007 00:00 Email | Share | Bookmark
SELAMAT TINGGAL " AbSoLuTeLy KeLaTTe " ....

SELAMAT TINGGAL " AbSoLuTeLy KeLaTTe " ....


Setakat ini sahaja ...

It was very nice being with you ...













Dan Salam Perkenalan kepada,


KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~







Entah,
rasanya begitu lebih tepat menghuraikan keadaan aku sekarang
dan lebih tepat dalam menjelaskan mengapa aku masih mahu terus tercongok di ceruk cyber ini, sedangkan rakan sezamanku sudah lama menyerah kalah .....
( the dude who introduced me to Fotopages gave it up a year ago .. so it seems .. )

Lagipun best jugak main tukar tukar " Header Photo " nih.
Kena pulak dengan hari baik, tarikh baik macam 20 Mac 2007 nih.

Fuuh,
korang tatau apa yang best ngan 20 Mac nih.
First, di Hemisfera Utara, Jepun contohnya, seluruh negara cuti semata mata nak " ambik berkat " Spring ( Vernal ) Equinox ( atau di Hemisfera Selatan disebut sebagai Autumnal Equinox ). Err .. sebenarnya tak semestinya 20 Mac, dan mengikut perkiraan tahun tertentu, juga jatuh pada 21 Mac. And then, sekadar trivia, Zodiak Pieces setakat 20 Mac sahaja sebelum memberi laluan kepada Zodiak Aries.

Oh yer.
Dan juga hari ini, penduduk Iraq ( dan seluruh dunia jugak ), sedang termenung mengenang ulang tahun ke - 4, pencerobohan ke- 2 tentera terrorist Amerika dan sekutunya yang berlangsung tanggal 20 - 03 - 2003 ... ( emmm ... pandai mereka pilih hari )

Tetapi yang paling best adalah
pada hari ini bulan ini, 4 bulan sebelum Tun Mahathir mula berkuasa,
ada seorang jejaka hensem lagi tampan
muncul dengan bergaya di permukaan bumi ini.

Perghhh ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net