By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-May-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
MRSM PC... from outside the fence..

Approaching MRSM PC slowly..
..but the car was too fast for a good shot..
..did my best to snap the Taman err..apo nama ? ..
..emm dpt bangunan makmal kimia pun jadi laaa..
..bangunan baru MRSM PC...
..sepagar dgn bangunan tuh, sekolah rendah(?) baru dah naik..
..meanwhile, view from behind, area padang bola..
..kelihatan bebudak duk main takraw sebelah asrama girlz..
.. asrama girlz, emm entah aa still mcm dulu ker idak..
..however, kat blakang asrama, dah ader rumah baru warden..
..di sini lah mereka pernah "terbang" di waktu malam..
..perlahan2 meninggalkan MRSM PC, oh syahdu..
Ever wonder how Maktab Rendah Sains MARA Pengkalan Chepa looks like when seen outside its fence ?? Segalanye bermula bila ader permintaan dr some pengunjung fotopages aku nih (ex-mrsm pc) yg nak tengok rupa sekolah lama derang.. emm.. Yup! sekolah lama derang yakni mrsm pc yg menghasilkan student yg best seperti aku ( ahhahakk.. ) tapi GAGAL dalam menghasilkan student yg tak best seperti student dr SMS MUAR ( tak senonoh seperti Neko ).. So, nak dijadikan cerita, lepas abis kije, aku mintak "driver" aku (aka my abang ) supaya pegi round area MRSM PC sekejap ( tak masuk dalam, just pusing keliling jer).. So, bersenjatakan teman setia aku (my F420 Fujifilm Digicam), sempat aa merakamkan adegan-adegan MRSM PC dr luar pagar.. hheheh .. sorry aa.. segan aa nak masuk dalam, cikgu-cikgu sumer dah tak kenal kite.. So, tengok jer aa hasil kije aku nih.. and to ex-mrsm pc 97-98, kalu korang terasa nak pi MRSM PC, ajak aa aku sama, kita pi reramai, okay ?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net