By: RaY KinZoKu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  [66]  67  68  69  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sayonara Kindai.. the graduation day ...

Bdak yg grad sumer duk bawah..
..look how many of them..
..posing ngn Ise & Firin..
View all 9 photos...
On the 19th, ader graduation day or "sotsugyou shiki" ... Japanese style nyer graduasi, tak mcm stail US, or UK or even Msia yg memerlukan para graduan naik pentas sorang demi sorang.. Stail Jepun nih, hanya best students jer yg naik pentas, yang lain plak hanya tercongok kat kerusi masing masing sehingga habis majlis.. About the majlis, aku pi ngan my family ( my uncle, mom, sis and bro came to Japan) and also ngan Firin & Ise... Juan tak join, ntah mengapa... Sebab masuk lambat dewan, kena naik kat tingkat atas yg sepatutnya untuk ibu bapa sahaja.. Emm sedey gakss cuz cepat nyer 3 tahun berlalu.. By the way, selepas majlis tamat, kami pi amik sijil graduasi kat bilik kuliah, ikut department masing-masing.. Itu lah dia serba sedikit pasal Majlis Graduasi kat negara Matahari Terbit nih.. hehhe







Quote:


SPECIAL SONG: Dedicated to this occasion*
*updated 18th May 2005

MY GRADUATION by Speed

Anata to deaete yokatta
Meeting you made me feel lucky
Ima hitori, hitomi wo tojiru
Now I am alone, leaving my school days
Kokoro no arubamu wo mekureba
If I open up this album of my heart
Kirameku omoide tachi yo
Those memories will again glitter
Tsuzuiteku toki ha itsumo tomarazu ni
Time wont stop ticking
Kawatteku hito mo machi mo ai mo minna
People changed, town changed, loves changed, everyone changed




Monday, 15-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan Jalan Kat Namba Sesama Mcm Masa Muda-muda dulu..

..we will be deported out from Japan by the YPM..
...Malaysia in Osaka, Japan..
..Namba Underground Shopping Walk..
View all 14 photos...






Thursday, 11-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Emm.. my university.. sayonara..

West Entrance
West Entrance with plum blossoms
..a building...
View all 12 photos...




Tuesday, 9-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Our last "Jikasei Pizza" Party...

Pizza Owang Bujang...
...apo laie, serbu jer aa..
..sambil tuh, posing sket..
View all 6 photos...
Only 13 days to go before we leave this "land of the rising sun"... so, we held our last "Jikasei Pizza" party joined by Ise,Firin and Juan and of course myself ..... by the way, "jikasei" is "home-made" in Japanese.. I mean, everything is home-made!





Saturday, 28-Feb-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Meet My New Camera

The box....
..from an angle...
...from every angle...
View all 6 photos...
Meet my new digicam... Fujifilm Finepix F420... bought it from the magnificent Yahoo.co.jp online auction , for 24 675 yen..cheap eh ?..Baru jer transfer pitis ari nih, as a payment.. A friend told me it costs more at normal shops... (btw, how much is that in RM?).. Emm selama nih duk pakai digicam Ise (sebab kamera SLR aku tak best buh dlm fotopage sebab kualiti scan tak memuaskan.. emm.. but I still love my SLR, my old buddy ) Tak sabar tunggu delivery dia... hehe


[<<  <  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  [66]  67  68  69  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net